MOGELIJKHEDEN VOOR DE ONTVANGST VAN UW BESTELLING(EN)

Bij FabLab Factory kunt u op twee manieren uw pakketten ontvangen:

  1. verzending via Bpost (tot 30 kg)
  2. verzending via UPS

U kiest de gewenste methode als u (het) product(en) afrekent.

De leveringskosten worden berekend op basis van het gewicht.

Thuislevering via Bpost:

Bpost biedt u een uitgebreid netwerk: er is altijd een postkantoor of PostPunt in de buurt en elke werkdag komt er overal een postbode langs. U kunt rekenen op 11.000 postbodes die elke dag opnieuw heel België doorkruisen. Daarnaast zijn er meer dan 1300 lokale afhaalpunten, maar ook een geüpdatete logistieke infrastructuur. Op die manier bent u zeker van een optimale dienstverlening.

Bent u niet thuis wanneer uw postbode uw pakket brengt? Dan krijgt u een zendingsbericht in uw brievenbus. U kunt het pakket dan zelf ophalen of u kunt telefonisch vragen om uw pakket aan te bieden op een moment dat u wel thuis bent.

bpack@bpost:

Kies zelf waar en wanneer u uw pakket ophaalt!

Wist u dat u niet meer thuis moet wachten tot uw pakket wordt afgeleverd?

Met bpack@bpost van bpack kunt u uw pakket heel eenvoudig naar een PostPunt of postkantoor in uw buurt laten versturen. Zo mist u nooit meer de aflevering van uw langverwachte pakket, en haalt u het op waar en wanneer u dat zelf wenst. Dat is pas vrijheid!

Wilt u uw volgende pakket laten toekomen in een afhaalpunt?

Gemakkelijk en snel!

Stap 1: 

Kies tijdens uw bestelling voor een levering via afhaalpunt.

Stap 2: 

Kies uw favoriete afhaalpunt binnen het grootste netwerk van België.

Stap 3: 

24 uur nadat uw leverancier uw pakket bij bpack heeft bezorgd, ligt het in het afhaalpunt van uw keuze. U ontvangt een sms, e-mail of telefoontje met de mededeling dat u uw pakket kunt afhalen. U hebt nu 15 dagen tijd om uw pakket op te halen wanneer u dat het best uitkomt. 

bpack 24/7:

Pakketten 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen. Waar en wanneer u dat wilt!

Bent u overdag zelden thuis? Hebt u weinig tijd om naar het postkantoor te gaan wanneer u pakketten wilt versturen of ophalen?

Ontdek bpack 24/7!

Met bpack 24/7 verstuurt of haalt u in heel België uw pakketten op, waar en wanneer u dat wilt. De pakketautomaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Het volstaat dat u zich inschrijft en een pakketautomaat in uw buurt kiest. Daar kunt u dan uw pakjes versturen of ophalen.

U hoeft thuis niet meer op de postbode te wachten of naar het postkantoor te gaan: bpack 24/7 is er altijd voor u, wanneer het u past. 

Thuislevering via UPS:

AfleverafspraakExport en Import:aflevering volgens schema binnen vijf dagen in heel Europa, afhankelijk van de herkomst en de bestemming
Service gebiedExportbestemmingen: meer dan 30 landen en regio’s in Europa Importherkomst:meer dan 30 landen en regio’s in Europa 
Voordeleneen ideale keuze wanneer snelheid niet te veel mag kostentot op de dag nauwkeurige schattingen van de leveringsdatum helpen u leveringen te plannenhandige huis-aan-huisservice 

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN?

Annuleren

Een bestelling annuleren is kosteloos, zolang ze nog niet is verstuurd. Annuleert u de bestelling, nadat ze naar u verzonden is? Dan moet u het pakket bij bezorging weigeren. Als FabLab Factory al een betaling van u heeft ontvangen, dan storten wij de aankoopsom aan u terug, na goede ontvangst van de retourzending. De gemaakte verzendkosten brengen wij hierop in mindering (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren / Bedenktijd

U hebt vanaf de leveringsdag 14 dagen bedenktijd om zonder een reden op te geven het product te retourneren. Uitzonderingen hierop zijn producten die speciaal voor u geassembleerd zijn. U kunt het product alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking retourneren.

Wilt u de hele bestelling retourneren? Dan moet u de artikelen die u al in ontvangst hebt genomen, terugsturen naar het onderstaande retouradres. FabLab Factory stort de hele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terug. De retourneerkosten zijn voor uw rekening.

Ook als u een deel van uw bestelling retourneert, zijn de retourneerkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling storten wij terug. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen moet u schriftelijk aan FabLab Factory melden. Dit kan via e-mail of post. U moet hierbij in elk geval uw volledige naam en het factuurnummer vermelden. 

Om al betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) terug te betalen, hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Europa moeten ook het IBAN- en BIC/Swiftnummer van hun eigen bank vermelden. 

Pas op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling moet hetzelfde zijn als het rekeningnummer waarmee u FabLab Factory hebt betaald. Dit om fraude met terugbetalingen te vermijden. 

Eventueel al betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retour adres:

FabLab Factory 
CAPUCIENENLAAN 88 
9300 AALST 
BELGIUM